Редактор: e-mail: Поредно природно бедствие се очаква в една от най-големите държави

...
Редактор: e-mail: Поредно природно бедствие се очаква в една от най-големите държави
Коментари Харесай

Тропическата буря Николас ще връхлети крайбрежната ивица на Тексас

Редактор: 

e-mail: 

Поредно естествено злополучие се чака в една от най-големите страни в света.

" Нов вихър се образува в Мексиканския залив и заплашва щата Тексас, Съединени американски щати, оповестяват метеоролози.

Тропическата стихия " Николас " ще връхлети крайбрежната линия на Тексас сред 14 и 15 септември. Националната метеорологична работа на Съединени американски щати издаде предизвестие за неприятно време - високи талази до 5-6 метра, мощни пориви напразно, висока възможност от торнадо и даже наводнения.

Според метеоролози, системата от ниско налягане може да аргументи превалявания до 250-300 л/кв.м за едно денонощие и да провокира повишаване на подпочвените води и наводнения на големи площи. Ако бурята се задържи за по-дълго време над сушата, тя ще нанесе вреди за милиарди долари, а преваляванията, паднали от нея, ще надминат годишният най-много за региона ", написа Метео Балканс на страницата си във фейсбук.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР